Vergaderen in De Kalkovens

Een locatie is zeer bepalend voor de sfeer en uitkomst van de vergadering. De Kalkovens biedt u een zeer bijzondere vergaderlocatie in de omgeving Utrecht aan, gelegen aan de ‘oude’ Zuiderzee. Proef de sfeer en rust die dit meer uitstraalt. Wij hebben verschillende multifunctionele ruimtes, allen voorzien van alle mogelijke luxe en comfort: het Blushuis, de Werkplaats en de Tussenzolder. ‘s Zomers beschikt de Kalkovens tevens over een riant terras met weids uitzicht over de Huizer haven en het Gooimeer. Onze locatie biedt in totaal plaats voor maximaal 450 personen.

LUNCH-DINER-PARTIJ VERGADEROPSTELLINGEN
  Menu Buffet Receptie/Bruiloft Cabaret Carré School Theater
Accommodatie
Restaurant 100 120 150 45 32 32 60
Blushuis 100 120 180 40 24 20 80
Tussenzolder 40 40 50 20 24 16 30
Werkplaats 30 24 18 80

Enkele van onze mogelijkheden:

Bedrijfsfeesten              

Een personeelsfeest in Huizen organiseren begint bij De Kalkovens. Er zijn tal van mogelijkheden, zoals een uitgebreid diner met aansluitend een spetterend feest, maar ook exclusieve arrangementen. Wat dacht u van een aankomst met de boot vanuit Amsterdam, een zeer royale barbecue op ons terras aan het water en vervolgens een wijnproeverij in onze sfeervolle kelder?

(Product)presentaties

Wanneer u een nieuw product presenteert, moet de omgeving het geheel versterken.Wij denken aan een aankomst met een boot, presentatie in een van de oude kalkovens, ondersteund door een flitsende presentatie op tal van schermen. De gevel kan verlicht worden in uw bedrijfskleuren.

Diner

Een diner na een dag vergaderen, een diner voor de raad van commissarissen of een diner voor het gehele bedrijf? Alles is mogelijk! Onze koks bereiden uw gerechten met de grootst mogelijke zorg en bij voorkeur met de beste lokale en seizoensgebonden dagverse ingrediënten. Het diner kan aan tafel geserveerd worden maar een buffet behoort ook tot de mogelijkheden.

Arrangementen op het water

Bij een vergadering met een klein gezelschap (tot 12 personen) raden wij onze sloep aan. Op het water is het uiterst ontspannen vergaderen. Ideaal om inspiratie op te doen! Ook een ritje met de Fletcher Powerboot behoort tot de mogelijkheden, zodat u daarna weer met frisse energie ertegen aan kunt gaan. Vraag voor meer informatie naar onze flyer met bootarrangementen.

Meer informatie aanvragen »